Stol på oss når det gjelder utstyrsvalg!

Med godt over 20-års erfaring i dykkerbransjen har vi den nødvendige kunnskapen for å finne det beste dykkerutstyret for våre kunder.
Enten du er helt fersk eller har vært med siden sportdykkingens begynnelse. 

I butikken vil du oppleve å få våre egne, ærlige erfaringer om produktet du ønsker å kjøpe. Nettopp fordi vi oftest prøver varen selv før den får en plass i vårt utstyrssortiment. Vi er alltid konkurransedyktige på priser, men er også opptatt av å yte den beste servicen og inneha ekte fagkunnskap.

Noe av det vi i Drammen Dykkersenter legger vekt på, er å finne utstyr som passer deg og ditt bruk.

Samtidig prøver vi også å finne utstyr som har alle moderne finesser, men har et sikkert og velutprøvd design bak seg. Med kvalitet følger driftssikkerhet – noe du selvfølgelig ønsker når du tar deg vann over hodet. Som på alle andre markeder finnes det også dykkerutstyr til salgs her til lands som ikke er skikket for norske forhold – mye på grunn av vanntemperaturen vi dykker i. Med vanntemperatur på mindre enn 10°C, som det gjerne kan være året rundt når du kommer litt ned på dypet, trenger du en pusteventil med frostsikring. Frostsikring er det slettes ikke alle modeller som har og enkelte produsenter tilbyr ikke slikt i det hele tatt. I vårt sortiment er de aller fleste pusteventiler frostsikre. En annen liten ting en bør bite seg merke i ved kjøp av utstyr er at alle klips, brytere, knapper, borrelåser også videre skal kunne opereres med tykke hansker. Vinterstid kanskje med 6,5mm votter!