aqualungapeks

 

Spesialverksted for dykkerutstyr og høytrykksluft

Trenger ventilsettet ditt en overhaling eller trenger din tørrdrakt en ny halstetning? Vi kan tilby service og reparasjoner på så godt som alt av utstyr for både sportsdykking og arbeidsdykking.

Pusteventiler

  • Inn til kontroll hvert år
  • Inn til service annenhvert år

De fleste produsenter av pusteventiler anbefaler en årlig kontroll av utstyret og en service hvert annet år med bytte av diverse
deler. Dette er viktig for å opprettholde garantien, holde ytelsen på ventilen så bra som mulig og kanskje viktigst av alt; holde sikkerheten på topp.

Hvis ventilsettet ditt har ligget på hylla i noen år, kan det også vært lurt å få inn dette til verkstedet på kontroll. Både silikon, latex og gummideler degraderes fort i visse miljøer og hvis utstyret ikke var skylt skikkelig i ferskvann etter siste gangs bruk, kan irr og salt gjøre så deler som normalt skulle gli fritt, sitter dønn fast.

Dykkerflasker

Dykkerflasker skal trykkprøves etter 3 år fra produksjonsdato, og deretter hvert annet år. Lurer du på når flasken din var trykkprøvd sist – se eksempel under: 

kontroll

Autorisert verksted

Med kursing, erfaring og nødvendige instrumenter kan du være sikker på at jobben blir gjort skikkelig hos oss.
Som autorisert verksted for de største merkene på markedet får vi også service bulletins fra produsentene, noe som gjør at vi kan følge opp ditt utstyr med de siste oppdateringer og forbedringer.

servtekst

All service gjøres her på huset, kun batteribytte/service av enkelt Suunto og Uwatec computermodeller sender vi avgårde til de med spesialverktøy og kompetanse.

Normalt setter vi en ukes levering på utstyr vi får inn til service, men hjelper selvsagt til så godt vi kan hvis du trenger det raskere! Vi anbefaler å ta service og trykkprøvingen om vinteren. Da er utstyret klart til våren, og ventetiden for å få utstyret ferdig er generelt kort.